Cigkoftem, de meest kwalitatieve in zijn sector, is opgericht in het jaar 1993. Tegelijkertijd is Cigkoftem ook het grootste bedrijf onder fastfoodketens in Turkije.

Cigkofte is een traditioneel Turkse product dat al 1300 jaar DE smaak is die met het merk Cigkoftem tot een kwalitatieve, smaakvolle en gezonde fastfood keten is gegroeid. Met ervaring procuceert en verkoopt Cigkoftem al 18 jaarzijn product met hygiënische en kwalitatieve middelendie voldoen aan de normen van de World Health Organisation. Cigkoftem heeft over heel Europa en Turkije 130 filialen. Tevens heeft Cigkoftem franschisenemers waardoor het heel snel groeit en hierdoor dit verrukkelijk product beter en sneller wereldwijd aanbiedt.

 

Cigkoftem wordt dagelijks vers gemaakt voor consumptie. Cigkoftem is een vegetarisch product dat wordt samengesteld met tarwegort, tomatenpuree, rode peper, en nog 18 diverse soorten specerijen. Er is keuze tussen pikant en minder pikant. 

Dit kan genuttigd worden in porties en/of, naar wens, ook eventueel gegeten worden met opgerold lavas brood met ijsbergsla, ui, peterselie, mint, citroen, tomaat, komkommer en een speciaal klaargemaakte saus. Cigkoftem is een gezonde voedzame fastfood product met weinig calorieën. Cigkoftem is beleeft, oprecht en service gericht. Hygien begint bij Cigkoftem in de filialen en zet zich voort bij, en met zijn personeel..

                                           

Ga naar boven